Світ

ЗМІ: У Криму окупанти “націоналізували” майно Пінчука

ЗМІ: У Криму окупанти націоналізували майно Пінчука

Фото: 24 канал

Також “націоналізовано” майно компанії ТОВ Ювас-Трас

Крим.Реалії зазначає, що в цей перелік також включено майно різних аграрних підприємств, банків.

Окупанти в Криму “націоналізовали” майно 77 юридичних та фізичних осіб, які “здійснюють підривну діяльність щодо Росії”. Зокрема, мова про майно українського бізнесмена Віктора Пінчука (житловий будинок та земельна ділянка площею 455 м² у Білоглинці) та екс-нардепа, уродженця Криму Андрія Сенченка (1/4 частки нежитлового приміщення в Ялті). Про це повідомляє Крим.Реалії.

У повідомленні зазначається, що “націоналізовано” майно курортних комплексів, включаючи готель Лондон та Готель 1001 ніч, парк-готель Марат у селищі Гаспра та інші.

У перелік також включено майно різних аграрних підприємств, банків (у тому числі Державного ощадного банку України), спортивних та реабілітаційних центрів, тенісного клубу в Ялті, Маріупольського металургійного Комбінату імені Ілліча і так далі.

Також “націоналізовано” майно компанії ТОВ Ювас-Трас, яке включає близько 120 об’єктів рухомого та нерухомого майна в Керчі, та компанії ТОВ Каракаш Агро із 84 об’єктами у Роздольненському, Сакському та Первомайському районах.

Як ми вже писали, депутати окупаційного “парламенту” Криму погодилися продати “націоналізований” центр відпочинку Європа в Партеніті, що належить структурам бізнесмена Ігоря Коломойського.

У Криму вперше продали “націоналізовані” об’єкти

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button