Світ

ЗМІ повідомили, хто може стати віце-президентом Трампа

ЗМІ повідомили, хто може стати віце-президентом Трампа

Фото: thedickinsonpress.com

Губернатор штату Північна Дакота Дуг Бургум

Вибори президента США заплановані на 5 листопада 2024 року. На виборах зустрінуться чинний президент Джо Байден та екс-президент Дональд Трамп.

Кандидат в президенти США Дональд Трамп може обрати своїм віце-президентом губернатора штату Північна Дакота Дуга Бургума. Про це у неділю, 28 квітня, пише Axios.

Як вказує портал, Бургум швидко просувається вгору у списку можливих віце-президентів Трампа.

“У команді кандидата в президенти вважають, що Бургум може допомогти здобути підтримку так званих поміркованих виборців”, – пише портал. 

Трамп почав часто згадувати Бургума в дискусіях зі своїми прихильниками, а також запросив його з дружиною на великодній бранч до резиденції Мар-а-Лаго.

За словами джерел Axios, Трампу подобається виважена поведінка Бургума та його губернаторський досвід. Крім того, кандидат в президенти вважає Бургума надійним.

“Бургум схожий на Майка Пенса, який був віце-президентом під час президентства Трампа у 2017 – 2021 роках. Крім того, Бургум відкрито підтримував Трампа у багатьох питаннях, включаючи право на аборт. Також Бургум “тихенько” агітує за Трампа, зокрема, виступаючи на консервативних і мейнстримових телеканалах”, – вказує Axios. 

Колишній президент США Дональд Трамп виступаючи перед прихильниками в Огайо заявив, що якщо він не переможе на президентських виборах у листопаді, це означатиме ймовірний кінець американської демократії. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button