Світ

ЗМІ назвали можливу причину провалу Байдена на дебатах

ЗМІ назвали можливу причину провалу Байдена на дебатах

Фото: gettyimages

Байден на дебатах

Більшість заходів у американського президента відбуваються до 16 години. Дебати ж стартували о 21.

Надто пізній час проведення дебатів міг стати причиною невдалого виступу на них президента США Джо Байдена. Про це повідомляє Axios із посиланням на джерела серед радників Байдена.

Видання нагадало, що під час дебатів із Трампом, Байден часто виглядав розгубленим і давав незв’язні відповіді хрипким голосом. За даними джерел, близьких до глави держави, це пов’язано з тим, що 90-хвилинні дебати почалися дуже пізно за часом – о 21:00.

А Байден зазвичай працює з 10:00 до 16:00, і багато його публічних заходів  проводяться саме в цей проміжок часу. За словами джерел, поза цим часом Байден із більшою ймовірністю буде втомленим і припускатиметься помилок.

Нагадаємо, Байден прокоментував закиди в поганому виступі на передвиборчих дебатах, частково визнавши критику у свій бік.

Невдалий виступ Байдена на дебатах призвів до того, що багато його заможних прихильників порушили питання про те, чи повинен президент США відмовитися від своєї заявки на переобрання. У суботу Байден провів зустріч зі спонсорами в Нью-Йорку, на якій заявив, що розуміє занепокоєння донорів коштів. Водночас президент стверджував, що “у виборців була інша реакція”, і після дебатів опитування показують невелике підвищення рейтингу. “

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 1 =

Back to top button