Світ

Зірка Discovery звернувся до росіян

Зірка Discovery звернувся до росіян

Фото: Википедия

Спеціаліст зі спецефектів, ведучий телепередачі Руйнувальники легенд – Джеймі Хайнеман

Джеймі Хайнеман, який був ведучим телепередачі Руйнівники легенд (MythBusters), що виходила на Discovery Channel, записав відеозвернення до росіян.

Американська медіакомпанія Discovery залишила Росію і змінила мову в ТГ-каналі українською. У зв’язку з цим відомий спеціаліст зі спецефектів Джеймі Хайнеман, який був ведучим культової науково-популярної телепередачі Руйнувальники легенд (MythBusters), яка виходила на Discovery Channel у 2003-2016 роках, звернувся до росіян. У мережі з’явилося відеовідповідь.

“Я Джеймі Хайнеман. Багато хто з вас бачив мене по телевізору. Мені треба щось сказати. Російський військовий корабель – йди…”, заявив він, продовжуючи вже легендарну фразу захисників українського острова Зміїний під час вторгнення РФ.

Хайнеман у своєму зверненні також додав, що “українці – молодці”.

Зазначимо, що через війну, яку Росія розв’язала проти України, напавши на її територію, РФ залишили багато іноземних брендів і компаній. Так, повідомлялося, що американська технологічна компанія Nvidia повністю залишила російський ринок. Також РФ залишив газовий і нафтовий гігант Wintershall Dea, багато автомобільних брендів, та інші компанії.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button