Світ

Житель Шанхаю півроку таємно жив у ТЦ

Житель Шанхаю півроку таємно жив у ТЦ

Фото: Скріншот

У Китаї хлопець облаштував собі житло під сходами у ТЦ

За словами хлопця, він вирішив це зробити, бо потребував тихого місця для підготовки до вступних іспитів.

Молодий чоловік більш ніж шести місяців жив у торговому центрі в Шанхаї. Він облаштувався під сходами і жив у доволі комфортних умовах. Про це повідомляє Oddity Central.

Відомо, що неназваний чоловік встановив спальний намет разом з невеликим письмовим столом і офісним кріслом. Він заряджав свій ноутбук і мобільний телефон від електричних розеток торгового центру.

Однак, його швидко помітив охоронець, який спочатку хотів вигнати хлопця. Втім після того, як він сказав охоронцеві, що живе під сходами лише тому, що йому потрібне тихе і відокремлене місце для підготовки до вступних іспитів до коледжу, молодому чоловікові дозволили залишитися. Він пообіцяв піти одразу після важливого іспиту.

Невідомо, що сталося з охоронцем, який першим виявив його підпільне житло, але повідомлялося, що молодий чоловік продовжував жити в торговому центрі до 30 жовтня, коли інший охоронець виявив його.

Раніше повідомлялося, що у Варшаві 22-річний чоловік прикинувся манекеном, щоб пограбувати один з торгівельних центрів столиці Польщі.

Дві одеситки за кілька годин обікрали чотири магазини одягу

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button