Світ

Землетрус на Тайвані: кількість жертв зросла

Землетрус на Тайвані: кількість жертв зросла

Фото: taipeitimes.com

Зросла кількість загиблих унаслідок землетрусу на Тайвані

Пошуково-рятувальна операція в постраждалих районах ускладнена тим що, через дощі на острові зросла загроза нових зсувів і каменепадів.

Кількість загиблих унаслідок потужного землетрусу на Тайвані зросла до дванадцяти осіб, десятки людей досі вважаються зниклими безвісти. Про це повідомляє Reuters.

За даними рятувальної служби Тайваню, пошуково-рятувальна операція в постраждалих районах ускладнена тим що, через дощі на острові зросла загроза нових зсувів і каменепадів. Оскільки ці фактори непередбачувані, складно прогнозувати, скільки днів знадобиться для завершення обстеження постраждалих територій.

Як відомо, Тайвань розташований на стику двох тектонічних плит. Найбільш масштабним бувземлетрус у 1999 році магнітудою 7,3, який забрав життя близько 2400 людей.

Нагадаємо, біля східного узбережжя Тайваню вранці у середу, 3 квітня, сталися чотири потужні землетруси магнітудою 7,5, 6,6, 6,3 та 6,5 балів. 

Раніше повідомлялося, що кількість жертв потужного землетрусу на Тайвані складає дев’ять осіб, щонайменше 934 людини дістали поранення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button