Україна

Зеленський знову закликав світ допомогти Харкову


Зеленський знову закликав світ допомогти Харкову

Внаслідок ранкового удару 19 травня у Харківському районі загинуло щонайменше 6 людей, 16 дістали поранень, 5 цивільних загинули внаслідок ударів по Куп’янському району Харківщини.

Президент Володимир Зеленський заявив, що постачання двох систем ППО Patriot для захисту Харкова принципово змінило б ситуацію з безпекою в місті.

“Світ може зупинити російський терор – і для цього дефіцит політичної волі лідерів має бути подоланий. Два Петріоти для Харкова принципово змінять ситуацію. Системи ППО для інших наших міст і достатній обсяг підтримки для наших воїнів на передовій забезпечать програш російського терору”, – відреагував Зеленський в Telegram на чергові ворожі удари по Харкову та області.

Також він подякуав всім світовим лідерам та державам, які “діють дійсно рішуче, щоб наблизити справедливе завершення війни та відповідальність терористів”.

Нагадаємо, що внаслідок ранкового удару 19 травня у Харківському районі загинуло щонайменше 6 людей, 16 дістали поранень, 5 цивільних загинули внаслідок ударів по Куп’янському району Харківщини.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button