Світ

Затонула біля Сицилії яхта: знайдено тіла двох людей

Затонула біля Сицилії яхта: знайдено тіла двох людей

Фото: ANSA/AFP

Пошукова операція триває

Рятувальники сподівалися знайти зниклих людей живими в одній з кают всередині яхти, де за умови щільно закритих дверей могла утворитися “капсула” з повітрям.

У затонулій біля берегів Сицилії під час шторму елітній яхті знайшли загиблими двох людей із шести, які вважалися зниклими безвісти. Про це 21 серпня повідомляє ANSA.

Зазначається, що тіла поки не піднімали на поверхню.

Рятувальники сподівалися знайти зниклих людей живими в одній з кают всередині яхти, де за умови щільно закритих дверей могла утворитися “капсула” з повітрям. Однак вони вже сумніваються, що заблоковані у каютах люди досі живі.

Водолазам ускладнюють роботу уламки, що захаращують внутрішні приміщення, і необхідність спливати за 10 хвилин, оскільки затонуле судно лежить на глибині приблизно 49 метрів. Тривають також надводні пошуки.

Нагадаємо, елітна яхта Bayesian під британським прапором затонула під час шторму біля порту Портічелло, на схід від столиці Сицилії Палермо. На борту були 10 членів екіпажу і 12 пасажирів.

Врятували 15 людей, одну людину невдовзі знайшли загиблою, доля ще шістьох залишалася невідомою. Один зі зниклих пасажирів – Майк Лінч, один з найвідоміших британських технологічних підприємців, відомий як “британський Білл Гейтс”.

Як повідомлялося, серед зниклих – голова американського банківського холдингу MorganStanleyInternational(комерційний банк) Джонатан Блумер і юрист однієї з найбільших юридичних компаній у світі CliffordChanceКріс Морвілло.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 + thirteen =

Back to top button