Світ

Загроза вторгнення РФ – Lufthansa продовжує здійснювати регулярні рейси в Україну – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Компанія продовжує уважно стежити за ситуацією

Найбільший німецький авіаперевізник Lufthansa продовжує здійснювати регулярні рейси в Україну. Про це в компанії повідомили кореспонденту Укрінформу.

“Наразі Lufthansa Group продовжує обслуговувати свої напрямки в Україні. Це також відповідає оцінці національних та міжнародних органів влади”, – заявили в компанії.

Представник пресслужби додав при цьому, що безпека пасажирів і членів екіпажу завжди є головним пріоритетом Lufthansa, отже компанія продовжує уважно стежити за ситуацією.

Зокрема у пресслужбі Міністерства транспорту ФРН пояснили, що уважно слідкують за ситуацією та перебувають у постійному контакті з усіма зацікавленими сторонами, включаючи авіаперевізників у тому, що стосується питань безпеки цивільного повітряного руху.

Також речник МЗС ФРН Крістофер Бургер, відповідаючи на запитання про доцільність попередження громадянам ФРН залишити Україну, згадав слова глави МЗС Анналени Бербок, що ситуація останніми тижнями та днями поступово загострювалася і було досягнуто моменту, коли в міністерстві стали вважати за необхідне попередити громадян ФРН про можливість воєнних дій і запропонувати їм повернутися в Німеччину.

Він також запевнив, що Берлін уважно слідкує за ситуацією та сприймає її як надзвичайно серйозну, адже Росія розмістила у безпосередній близькості до України важкі озброєння і понад 100 тисяч солдатів, а в Білорусі ще 30 тисяч проводять навчання.

“За нашою оцінкою, це представляє для України дуже конкретну загрозу”, – заявив дипломат.

1News за темою: Скасування авіарейсів над Україною та прогнози щодо можливого вторгнення Росії в Україну: Головне за вихідні

Нагадаємо, раніше ми писали, що нідерландський авіаперевізник KLM вирішив припинити польоти до України, скасувавши заплановані рейси. Раніше компанія відмовилася від нічної стоянки в українській столиці.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button