Світ

“Ядерно божевільний”: племінник Трампа не підтримає дядька на виборах

 Ядерно божевільний : племінник Трампа не підтримає дядька на виборах

Фото: ABC News

Фред Трамп голосуватиме за Камалу Гарріс

Фред Трамп заявив, що його дядько використовує людей як реквізит і відсуває їх вбік, щойно отримує те, що йому потрібно.

Племінник Дональда Трампа Фред Трамп розповів, що його дядько – “ядерно божевільний” і робить речі, які змушують його “здригатися”. Також він заявив, що голосуватиме за претендентку від демократів Камалу Гарріс. Про це він сказав в інтерв’ю ABC News.

“У кожній родині є божевільний дядько. Мій дядько Дональд – ядерно божевільний”, – сказав він, представляючи свою нову книжку Усе в родині: Трамп і як ми до цього дійшли.

На прохання пояснити, що він має на увазі, Фред Трамп зазначив: “Він робить речі… від яких я здригаюся й кажу: невже це той самий хлопець, якого я знав? Що змусило його змінитися?.. Що змусило його стати таким? Але при всьому цьому, у мене з ним завжди були хороші взаємини”.

Фред Трамп також розповів, що його дядька вживав расистські слова, а також зневажливо висловлювався про людей з інвалідністю: казав, що ті “потребують забагато витрат і мають просто померти”.

На думку племінника, експрезидент не є расистом чи ксенофобом, але “використовує людей як реквізит і відсуває їх вбік, щойно отримує те, що йому потрібно”.

Фред Трамп зізнався, що у листопаді голосуватиме за Камалу Гарріс.

У команді Дональда Трампа категорично відкинули будь-які звинувачення на адресу кандидата від республіканців, назвавши слова племінника брехнею.

Нагадаємо, раніше племінниця Трампа звинуватила його в крадіжці десятків мільйонів доларів, які їй належали. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twelve + 15 =

Back to top button