Україна

Нацгвардійці утримали життєво важливі логістичні шляхи на околиці Бахмута


Нацгвардійці утримали життєво важливі логістичні шляхи на околиці Бахмута

На Бахмутському напрямку нацгвардійці завдали нищівних втрат російським штурмовим підрозділам.


Бійці Національної гвардії утримали життєво важливі логістичні шляхи на заході Бахмуту. Про це заявив представник Нацгвардії полковник Микола Уршалович, передає Military Media Center у четвер, 27 квітня.
 
За його словами, на Бахмутському напрямку силами 4 бригади оперативного призначення імені Героя України сержанта Михальчука забезпечено утримання життєво важливих логістичних шляхів на західній околиці міста та завдано нищівних втрат ворожим штурмовим підрозділам.
 
Водночас як зазначив полковник, маючи чисельну перевагу та не рахуючись з втратами, “ворог намагається просуватись по тілах своїх загиблих, і якщо це десь вдається, то за кремлівською логікою оцінюється як “суттєвий успіх”.
 
За словами Уршаловича, протягом тижня росіяни продовжували безрезультатно наступати на Авдіївському, а на Запорізькому – перейшли до оборони. Підрозділи спецпризначення Нацгвардії завдавали їм втрат у живій силі й техніці в районах Мар’їнки, Спартака, Пісків.

Як відомо, бої за Бахмут у Донецькій області тривають з липня 2022 року. Командувач східного угрупування ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що утримання міста має важливе значення для Сил оборони.

Захоплення немає, є фейки. Ситуація у Бахмуті

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button