Світ

Xiaomi Corporation внесено до списку міжнародних спонсорів війни

Xiaomi Corporation внесено до списку міжнародних спонсорів війни

Фото: itechua.com

Xiaomi Corporation – у списку міжнародних спонсорів війни

Компанія не просто продовжила свою роботу в Росії після повномасштабного вторгнення, але й досі залишається лідером із продажу смартфонів у державі-терористі.

 

Національне агентство із запобігання корупції внесло китайську компанію Xiaomi Corporation до списку міжнародних спонсорів війни. Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

 

“НАЗК внесло китайську корпорацію Xiaomi Corporation до переліку міжнародних спонсорів війни через те, що компанія не просто продовжила свою роботу в Росії після повномасштабного вторгнення, але досі залишається лідером із продажу смартфонів у державі-терористі”, – йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що з 2018 року і до сьогодні ця компанія є лідером із продажу в Росії. За даними НАЗК, поки росіяни завдавали масованих ударів по Україні, Xiaomi збільшила постачання до Росії на 39% (у третьому кварталі 2022 року).

 

“Зараз компанія активно відновлює набір персоналу у свої російські офіси і оголосила про офіційний старт продажів флагманських смартфонів. Це прямо свідчить про те, що Xiaomi Corporation спонсорує військову агресію Росії проти України”, – повідомляє прес-служба НАЗК.

 

Компанію внесуть до бази даних World-Check, яка веде облік осіб та організацій із підвищеним ризиком.

 

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button