Світ

Виробник деталей для Leopard 2 розширив потужності – ЗМІ

Виробник деталей для Leopard 2 розширив потужності - ЗМІ

Фото: klingconsult de

Компанія Renk AG не лише збільшила виробництво, а й розширила виготовлення своєї продукції.

 

Компанія Renk AG, яка виробляє компоненти для німецьких танків Leopard 2 та французьких Leclerc розширила штат співробітників і збільшила виробництво. Її керівництво очікує, що обіцянка Німеччини збільшити витрати на оборону підвищить продаж найближчими роками, повідомляє Bloomberg.

 

Компанія вже збільшила штат співробітників на 13% у 2022 році в очікуванні спеціального фонду уряду у розмірі 100 мільярдів євро для модернізації збройних сил.

 

У компанії очікують, що німецькі військові закупівлі, на які зазвичай припадає близько 10% оборонних продажів Renk, становитимуть більшу частину цього бізнесу в майбутньому.

 

Зазначимо, за даними ЗМІ, власник Renk Triton Investment Advisers LLP вивчає можливість продажу або первинної публічної пропозиції бізнесу, вартість якої може становити до 3 мільярдів євро.

 

Ринкова вартість Renk складала близько 750 мільйонів євро, коли приватна інвестиційна компанія купила його у Volkswagen AG у 2020 році.

 

Нагадаємо, Німеччина звернулася до Швейцарії з проханням продати танки Leopard 2 німецькому концерну Rheinmetall, який їх виготовив, щоб замінити техніку, яка раніше була передана Україні.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button