Світ

Військові США знищили 10 ударних засобів хуситів

Військові США знищили 10 ударних засобів хуситів

Фото: CENTCOM

США дбають про безпеку міжнародних вод для кораблів ВМС і торгових суден

США знищили ворожі цілі після того, як підтримувані Іраном бойовики відкрили вогонь по кораблю ВМС США у Червоному морі.

Військові Сполучених Штатів знищили 10 ударних засобів постанців-хуситів, після того, як підтримувані Іраном бойовики відкрили вогонь по кораблю ВМС США у Червоному морі. Про це повідомляє Центральне командування (CENTCOM) армії США.

Зазначається, що сили США збили одну протикорабельну балістичну ракету та три безпілотники, запущені з підконтрольних хуситам районів Ємену в напрямку есмінця ВМС США USS Carney. Ніхто не постраждав, а корабель уникнув пошкоджень.

Пізніше американські військові заявили, що знищили ще три протикорабельні ракети та три морські дрони в районах Ємену, підконтрольних хуситам.

У командуванні армії США заявили, що ці дії спрямовані на захист свободи судноплавства та підвищення безпеки міжнародних вод для кораблів ВМС США і торгових суден.

Нагадаємо, американські літаки і військовий корабель 22 лютого збили в Червоному морі шість дронів-камікадзе єменських бойовиків-хуситів.

Також повідомлялося, що хусити вивели з ладу підводні кабелі, що з’єднують Європу з Азією.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button