Події

Бригада «Лють» – це помста російським загарбникам за кожного вбитого українця – О…

Бригада «Лють» – це помста російським загарбникам за кожного вбитого українця – Олександр Нетребко

Олександр Нетребко очолював зведений загін Департаменту патрульної поліції, який одними з перших заходив у звільнені після росіян населені пункти Київщини:

????«На власні очі бачив звірства російських солдатів та офіцерів. Після Ірпеня ми зайшли до Бучі. Коли на проміжку дороги близько 50 метрів я побачив, що лежить від 20 до 25 людей, які були зв’язані, закатовані, їх просто вбили – це було злість, лють, бажання знищити ворога та вигнати з наших українських земель».

Він повідомив, що набір до бригади активно триває:

???? «Запрошуємо всіх, хто має високу мотивацію знищувати російських загарбників на своєму шляху. «Лють» – це помста за кожну вбиту дитину, матір, кожного українця, за кожен зруйнований російською ракетою будинок. І основна наша мета – дати відсіч російським загарбникам, щоб вони залишили наші землі і більше ніколи не думали прийти».

Більше про бригаду, а також про бойовий досвід командира, бої за донецький аеропорт та на бахмутському напрямку – дивіться у відео.

YouTube
Бригада «Лють» – це помста російським загарбникам за кожного вбитого українця – Олександр Нетребко

На цьому командир об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» наголосив під час прямого ефіру в телемарафоні «Єдині новини».

Back to top button