Світ

Великобританія спростила візовий режим для лауреатів престижних міжнародних премій

Переможці премій “Оскар”, “Тоні”, Grammy, а також лауреати Нобелівської премії і BRIT Awards стануть одними з тих, хто зможе отримати візу для життя і роботи у Великій Британії за спрощеною програмою

Уряд Великої Британії з 5 травня спростила отримання робочих віз вченими, художниками, акторами і музикантами, відзначеними престижними нагородами.

Про це інформує 1NEWS.

Переможці премій “Оскар”, “Тоні”, Grammy, а також лауреати Нобелівської премії і BRIT Awards стануть одними з тих, хто зможе отримати візу для життя і роботи у Великій Британії за спрощеною програмою.

Також цим правом зможуть скористатися особи, які отримали деякі премії в області танцю, моди, архітектури та соціальних наук.

“Лауреати цих премій досягли вершини своєї кар’єри і можуть багато чого запропонувати Великій Британії. Залучення найкращих і найяскравіших фахівців на основі навичок і таланту, якими вони володіють, а не того, звідки вони приїхали, — це саме те, для чого була розроблена наша нова імміграційна система, заснована на балах”, — зазначила глава МВС Великої Британії Пріті Пател.

Джерело: УНН

Back to top button