Україна

В ЗСУ прокоментували ситуацію в Очеретиному


В ЗСУ прокоментували ситуацію в Очеретиному

Голова Ради резервістів Сухопутних військ зазначив, що загарбники виявили слабкі місця в обороні ЗСУ.

Серія “негативних моментів” склалася на Авдіївському напрямку. Про це заявив голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону, відповідаючи на запитання щодо ситуації довкола Очеретиного та Бердичів.

“На жаль, там склався ряд, скажімо, негативних моментів, які й призвели до… тактичного рівня ситуації. Так, вона досить серйозна. І докладаються всі зусилля для того, щоб вона не переросла в серйозну загрозу”, – наголосив Тимочко.

За його словами, цей напрямок для ворога досить важливий тим, що він намагатиметься пробиватися з Очеретиного у бік Покровська.

Тимочко підкреслив, що важливо, що противнику не дали розгорнути цей плацдарм, перетворити це “на прорив, на загрозу”.

Тимочко також зауважив, що російські загарбники змогли знайти “слабкі сторони” оборони українських військ при “хронічній нестачі боєкомплекту”.

“Питання полягатиме в тому, які втрати вони ще там готові нести, щоб утримувати навіть той зайнятий плацдарм, який вони намагалися розширити чи збільшити. Звичайно, що там бої будуть зараз дуже жорстокі… Головнокомандувач заявив, що туди відправили додаткові резерви: як військові підрозділи, так і додаткові резерви і засоби ураження”, – зазначив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button