Світ

В Росії в окупанта вкрали унітаз, поки він мародерив в Україні

В Росії в окупанта вкрали унітаз, поки він мародерив в Україні

Фото: Скриншот відео

Після того, як правоохоронці опечатали місце злочину, грабіжники навідалися туди ще раз

Росіянина розчарував “занепад моралі” співвітчизників: поки він грабував Україну – співгромадяни пограбували його будинок.

Невідомі розграбували будинок жителя російської Бурятії, поки він займався аналогічними “справами” на території України в складі окупаційної армії РФ. Грабіжники викрали з будинку солдата-невдахи навіть унітаз. Про це свідчить відео, де росіянин скаржиться кремлівським пропагандистам на відсутність “моралі” у своїх співвітчизників.

За його словами, після того, як правоохоронці опечатали місце злочину, грабіжники навідалися туди ще раз.

“Розруха. Усе розкидали. Теплу підлогу всю повиривали. Блок із неї зняли, вирізали. Загалом не залишилося майже нічого. Найдорожчий збиток — це був автомобіль, дизельний генератор… тобто вельми дорогий.

На нашій же ділянці є у нас прибудова. У ній багато інструментів робітничих знаходилося, дорогих теж, якісних. Теж це все винесли. Але винесли вже, коли залізли вони сюди повторно. Цебто вже після слідчих, після всього. Коли ми вже запечатали (будинок – ред.)”, – пожалівся учасник вторгнення в Україну.

“Невдячні” співгромадяни вкрали в нього й найвідоміший “символ” російських мародерів в Україні – унітаз.

“Навіть (дійшло – ред.) до смішного. Вони зняли унітаз. Нащо? Для чого?..

Тобто я відбуваю добровольцем на (війну РФ проти України – ред.).. я воюю в чужій країні. Я на чужій землі буквально кров свою проливав за свій народ, за свою республіку… за жителів нашої Бурятії. А після повернення звідти я виявляю, що в мене відкрили будинок, викрадали машину. Тобто – де мораль?”, – ставить риторичні запитання загарбник в коментарі пропагандистам.

Раніше ми вже писали, що очевидці сфотографували холодильники з наліпками українською мовою у магазинах Краснодарського краю РФ. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − thirteen =

Back to top button