Світ

В РФ заявили про атаку дрона на нафтовий термінал у Санкт-Петербурзі

В РФ заявили про атаку дрона на нафтовий термінал у Санкт-Петербурзі

Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)

Росіяни заявляють, що було запущено три безпілотники

Росіяни стверджують, що Україна “намагалася атакувати дронами-камікадзе морський порт у Ленінградській області”.

Росіяни заявляють про атаку безпілотників на Ленінградську область вночі, 18 січня. Один з дронів нібито упав і вибухнув на території нафтогазової компанії Петербурзький нафтовий термінал. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Безпілотник упав і вибухнув на території нафтогазової компанії “Петербурзький нафтовий термінал”.

Російські пропагандисти традиційно заявляють, що внаслідок вибуху постраждалих та руйнувань немає. В атаці росіяни звинувачують Україну.

Російські ЗМІ також стверджують, що нібито Україна намагалася атакувати дронами-камікадзе морський порт у Ленінградській області.

Росіяни заявляють, що було запущено три безпілотники: два з них нібито були придушені силами РЕБ і впали у Фінській затоці, ще один був збитий над територією нафтоналивного терміналу о пів на другу ночі.

Також повідомляється, що уламки дрона впали на відкритій території одного з елеваторних майданчиків порту між резервуарами з мазутом. Після падіння, дрон вибухнув, внаслідок чого почалася пожежа. Площа горіння становила 130 квадратних метрів.

Крім того, у Росії чули вибухи ще у двох областях. У Бєлгородській області нібито працювала ППО, внаслідок чого одна людина постраждала. Міноборони РФ заявило про нібито збиття дронів над Московською областю.


Петербурзький нафтовий термінал – це найбільший російський термінал з перевалки нафтопродуктів у Балтійському регіоні (пропускна спроможність – 12,5 млн тонн на рік).

Нагадаємо, пошкоджень після нічної атаки безпілотних літальних апаратів зазнали понад 30 квартир, розташованих у трьох будинках Воронежа. 

В російському Бєлгороді заявили про вибухи

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button