Світ

В РФ розказали про наслідки атаки БПЛА на Воронеж

В РФ розказали про наслідки атаки БПЛА на Воронеж

Фото: Telegram / Олександр Гусєв

Губернатор Воронезької області стверджує, що пошкоджень зазнали 35 квартир трьох 10-поверхових будинків.

Пошкоджень після нічної атаки  безпілотних літальних апаратів зазнали понад 30 квартир, розташованих у трьох будинках Воронежа. Про це заявив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв на своєму Telegram-каналі.

“За попередніми даними, пошкоджень зазнали 35 квартир трьох 10-поверхових будинків на вулиці Тепличній. Нині фахівці займаються встановленням тимчасового скління. Крім того, пошкоджено вікна у чотирьох будинках на вулиці Острогозькій. За цими будинками також прийнято рішення про встановлення тимчасового скління”, – написав російський чиновник.

За його словами, на базі школи N°84 для мешканців постраждалих квартир розгорнуть пункт тимчасового розміщення.

Він додав, що на місці події продовжують працювати усі спецслужби, розгорнуто оперативний штаб від адміністрації міста.

“Унаслідок потрапляння до квартири на вулиці Тепличній фрагментів збитого БПЛА, медична допомога знадобилася дитині. У дівчинки 2013 року народження різані рани руки, ноги та шиї. Медичну допомогу надали на місці. Вранці попрошу наших лікарів ще раз відвідати сім’ю та переконатися у відсутності інших наслідків”, – стверджує Гусєв.

Як ми вже писали, одна з ракет російських окупантів, запущена по території України, не долетіла і впала в селі Петропавлівка у Воронезькій області РФ. Ракету окупанти запустили з акваторії Каспійського моря. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button