Світ

В Ізраїлі повідомили про досягнення цілей у секторі Газа

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

В Ізраїлі повідомили про досягнення цілей у секторі Газа

Раніше стало відомо, що сторони за посередництва Єгипту обговорюють перемир’я, яке має настати 7 серпня о 20:00 за місцевим часом.

 

Ізраїль оголосив про досягнення цілей спецоперації в секторі Газа: операцію Світанок, яку 5 серпня розпочала Армія оборони Ізраїлю проти терористичного угрупування Ісламський джихад, успішно завершено. Про це заявив прем’єр-міністр Ізраїлю Яїр Лапід, повідомляє Jerusalem Post.

 

“Мета досягнута, продовжувати операцію марно”, – заявив прем’єр Ізраїлю після того, як спільно з міністром оборони країни Бенні Ганцем відвідав Південне командування і пункти управління.

 

Раніше стало відомо, що сторони за посередництва Єгипту обговорюють перемир’я, яке має настати увечері 7 серпня о 20:00 за місцевим часом.

 

Нагадаємо, що Армія оборони Ізраїлю напередодні розпочала операцію Світанок проти угруповання “Ісламський джихад” у секторі Газа. У ході авіаударів ліквідовано Тайсира Джабарі, лідера північного округу військового крила Ісламського джихаду в Газі та ще кількох бойовиків. є жертви серед мирного населення.

 

 

 

 

 

Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button