Світ

В ISW спрогнозували можливі напрямки наступу Росії

В ISW спрогнозували можливі напрямки наступу Росії

Фото: Генштаб ЗСУ / Facebook

РФ може продовжити рух на захід у бік Покровська або ж розгорнути додаткові операції навколо Часового Яру, припускають аналітики.

Військове командування РФ нині роздумує над кількома тактичними напрямками на сході Україні, на яких можна було б почати наступ влітку. Про це повідомляє Інститут вивчення війни ISW.

Росіяни можуть продовжити рух на захід у бік Покровська або намагатися просунутись на північ, щоб розгорнути додаткові операції навколо Часового Яру.

За останніми геолокаційними кадрами, які опублікували 28-29 квітня, росіяни просунулися в західному та північно-східному напрямку від Очеретиного, подовж залізничної лінії до північно-західної околиці Очеретиного та в Нетайловому.

Бої також тривали на північний захід від Авдіївки біля Калинового, Архангельського, Новобахмутівки, Соловйового, Сокіла, Новопокровського та Новоселівки Першої; і на захід від Авдіївки біля Орлівки та Уманського

Кілька військових блогерів заявили, що окупанти проводять наступальні операції в районі Кераміка з метою просування в напрямку Архангельського, але також намагаються просунутися на захід з району Очеретине в напрямку Сокола і на південний захід у напрямку Новопроківське-Новоселівка Перша.

Росіяни намагаються оточити Часів Яр – ЗСУ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button