Світ

В Індії заарештували сімох чоловіків за зґвалтування туристки

В Індії заарештували сімох чоловіків за зґвалтування туристки

Фото: ntoday.in

Поліція Індії

В індійському штаті Джаркханд семеро чоловіків зґвалтували іспанську тревел-блогерку та побили її чоловіка.


Індійська поліція затримала ще чотирьох чоловіків за звинуваченням у груповому зґвалтуванні туристки та нападі на її чоловіка. Про це повідомляє CNN у вівторок, 5 березня.

 

Раніше поліція оголосила про арешт лише трьох із семи підозрюваних. Затримання відбулися після того, як 2 березня подружжя тревел-блогерів повідомило про напад в Instagram.
 

Подружжя, яке подорожувало на мотоциклі з індійського штату Західна Бенгалія до сусіднього Непалу, знайшли поліцейські. Їх доставили до медзакладу, де жінка розповіла, що її зґвалтували. Постраждалій жінці провели експертизу ДНК.

 

Національна комісія у справах жінок Індії засудила напад. Голова компанії Реха Шарма поспілкувалася з постраждалою туристкою та надала всю необхідну допомогу.

 

За даними Національного бюро реєстрації злочинів Індії, у 2022 році в країні було зафіксовано майже 32 тисячі випадків зґвалтувань – у середньому 86 випадків на день.

За словами експертів, зареєстровані випадки є лише невеликою часткою реальної кількості, адже в патріархальній Індії жертви зґвалтування та їхні родини переживають ганьбу та піддаються стигмі.

Як повідомлялося, у східному індійському штаті Джаркханд 28-річна туристка з подвійним бразильсько-іспанським громадянством стала жертвою групового зґвалтування. 

Нагадаємо, 25 лютого у центрі Варшави жорстоко зґвалтували українку, а перехожі, які бачили злочин, ніяк не реагували.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button