Світ

В Албанії депутати зупинили роботу парламенту через Євро-2024

В Албанії депутати зупинили роботу парламенту через Євро-2024

Фото: uefa.com

Албанські депутати призупинили роботу парламенту на 10 днів через Євро-2024

Після матчу проти скуадри адзурри на албанців чекає гра проти Хорватії (19 червня) та Іспанії (24 червня).

В Албанії скасували засідання парламенту, оскільки більшість депутатів поїхали до Німеччини на Євро-2024. Про це повідомляє AS.

Пленарне засідання парламенту, який складається з 140 депутатів, перенесли з четверга на середу, оскільки велика група депутатів вирушила на футбольний матч, щоб підтримати національну збірну.

Відомо, що 15 червня відбувся перший матч збірної Албанії з Італією. Гра завершилася з рахунком 2:1 на користь “скуадро адзурри”.

Ба більше, вони планують залишитися і на решту матчів групового етапу за участю збірної Албанії: 19 червня команда зіграє з хорватами в Гамбурзі, 24 червня – з іспанцями в Дюссельдорфі.

З цієї причини парламент Албанії не працюватиме щонайменше 10 днів, і це викликало справжнє обурення серед деяких членів опозиції до уряду.

“Ви повинні будете пояснити громадянам, чому виникла образлива причина, чому сесію було перенесено з четверга на середу. Ви зобов’язані це зробити, оскільки ухвалили одностороннє рішення, не порадившись із опозицією. Якщо це (поїздка на Євро-2024) є причиною, то це ганебний вчинок, і ми відмежовуємося від цього банального приводу”, – сказав голова Демократичної партії Газмент Барді.

Раніше повідомлялося, що стартовий матч чемпіонату Європи з футболу між збірними Румунії та України буде жовто-синім.

Албанія вперше відкриє посольство в Україні

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen − 2 =

Back to top button