Світ

Утрати РФ зросли на 90% після атак на Авдіївку – розвідка Британії

Утрати РФ зросли на 90% після атак на Авдіївку - розвідка Британії

Фото: Соцмережі

Розвідники зазначають, що з лютого 2022 року Росія значно посилила мобілізацію та вербування найманців.

РФ від початку вторгнення втратила від 150 до 190 тисяч солдатів убитими та пораненими, припускає британське міноборони.

Утрати Росії у війні проти України збільшилися на 90% після початку штурмів російських загарбників в районі Авдіївки. Про це з посиланням на британську розвідку повідомляє міноборони Британії в Х (раніше Twitter).

“Нещодавні російські напади на Авдіївку призвели до збільшення втрат росіян на 90%, зафіксованих українським Міноборони”, – мовиться в повідомленні британського відомства.

Розвідники зазначають, що з лютого 2022 року Росія значно посилила мобілізацію та вербування найманців. Це основний чинник здатності РФ підтримувати війну проти України.

Розвідка вважає, що РФ від початку вторгнення втратила від 150 до 190 тисяч солдатів убитими та пораненими, а загальна цифра (включаючи тих поранених, які повернулися на поле бою) коливається від 240 до 290 тисяч.

У розвідці додали, що ці дані не включають поранених та загиблих найманців ПВК Вагнера.

Як ми вже писали, 19 жовтня головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний відвідав Авдіївку Донецької області та Куп’янський напрямок Харківської області, де активізувались та ведуть наступальні дії російські загарбники. Там він провів штабну роботу з командувачами та командирами бригад.

Три штурмові батальйони. Втрати РФ під Авдіївкою

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button