Світ

Уперше за 41 рік ізраїльська авіакомпанія здійснить рейс у суботу

Уперше за 41 рік ізраїльська авіакомпанія здійснить рейс у суботу

Фото: Flash 90

Резервісти безкоштовно вилетять 14 жовтня двома літаками Boeing 787 з Нью-Йорка та Бангкока

Національна авіакомпанія Ізраїлю готовить рейси для резервістів 14 жовтня, що припадає на шабат.

Національна авіакомпанія Ізраїлю El Al оголосила про підготовку рейсів 14 жовтня до США та Азії,Ю що припадає на шабат. Про це повідомляє The Times of Israel.

Авіакомпанія El Al Israel Airlines оголосила, що вперше з 1982 року буде виконувати польоти в суботу, в шабат, щоб повернути ізраїльтян, призваних до термінового військового резерву, а також сил безпеки та рятувальників, які опинились за кордоном.

Така доставка резервістів до країни “життєво важлива” під час теперішнього масштабного нападу терористичного угруповання ХАМАС на Ізраїль.

Резервісти безкоштовно вилетять 14 жовтня двома літаками Boeing 787 з Нью-Йорка та Бангкока. Витрати на ці польоти візьмуть на себе компанія El Al та великі фінансові установи США.

Зазначимо, що 11 жовтня, в ізраїльських ЗМІ з’явилася інформація про те, що Зеленський попросив розглянути можливість його візиту до Ізраїлю. Візит президента України має на меті виявити солідарність з Ізраїлем, який зазнав нападу з боку терористичного угруповання ХАМАС.

За даними МЗС, кількість загиблих громадян України в Ізраїлі зросла до семи осіб. Окрім того, дев’ять українців отримали поранення різного ступеню тяжкості та ще дев’ять вважаються зниклими безвісти.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button