Світ

Україна демонструє незламний дух та надію – посол США

Україна демонструє незламний дух та надію - посол США

Фото: usembassy.gov

Посол США в Україні Бріджит Брінк

Представниця США, зокрема, відвідала два підприємства, якими керують жінки, які змогли пережити російську окупацію.

Посол США в Україні Бріджит Брінк з нагоди другою річниці визволення Бучі від російських загарбників здійснила візит у Київську область та заявила, що побачила “надію, незламний дух українського народу”. Про це у неділю, 31 березня, йдеться в офіційному Telegram посольства США в Україні.

“У другу річницю визволення Бучі від російських військ я побачила надію, незламний дух і стійкість українського народу”, – зазначається у дописі.

Відомо, що посол у Бучі відвідала два підприємства, якими керують жінки, котрі не лише пережили російську окупацію, а й розширили бізнес завдяки допомозі США.

 

“Я зустрілася з мером Федоруком і побачила передані нами генератори та мобільну електростанцію, які забезпечать електроенергією 50 000 жителів міста”, – додала пані посол. 

Нагадаємо, 31 березня – друга річниця звільнення Бучі від російських загарбників. Два роки тому це місто стала першим масштабним свідоцтвом жорстоких звірств рашистів, які шокували весь світ.

Як повідомлялось, ідентифіковано понад 100 росіян, які вчинили воєнні злочини в Бучі. Отримано величезний масив інформації про підрозділи збройних сил РФ, які перебували в Бучі.

З’явився новий доказ розстрілів у Бучі

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button