Світ

Уганда: Діти відтворили замах на Трампа

Уганда: Діти відтворили замах на Трампа

Фото: Скріншот

Кадр з відео

Діти з Уганди відтворили відео замаху на Дональда Трампа, 45-го президента США та кандидата на нових виборах глави держави.

Відео дітей з Уганди стало вірусним після того, як вони опублікували відтворену ними сцену замаху на Дональда Трампа. Про це повідомляє Daily Mail.

Через кілька днів після замаху діти на чолі з ТікТокером Блудом Угом показали, наскільки поширилася новина про інцидент. Використовуючи дерев’яні гвинтівки та трибуну з пластикових ящиків, діти спародіювали не лише стрілянину, а й евакуацію, коли дитина, що грає Трампа, підняла кулак у повітря і вигукнула: “Бийся”.

Кліп зібрав мільйони переглядів у соціальних мережах, і глядачі відзначили, що він показує, як весь світ зупинився і спостерігав за замахом. Все це супроводжувалося реальними звуками стрілянини та паніки, які того дня охопили площу. Відео швидко стало вірусним, хоча зараз його вже немає.

Раніше повідомлялося, що Джо Байден закликав Конгрес заборонити вільний продаж штурмових гвинтівок, зокрема моделі AR-15, з якої було скоєно замах на Трампа.

Трамп про замах на себе: Я мав був бути мертвим

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 − 2 =

Back to top button