Світ

У Великій Британії судять юнака, який хотів убити Єлизавету II

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: instagram.com/theroyalfamily

Королева Єлизавета

Триває суд над юнаком, який на Різдво проліз до Віндзорського замку, щоб убити королеву Єлизавету II.

 

У Великій Британії судять 20-річного хлопця Джасванта Сінгх Чаїлу, який на католицьке Різдво з арбалета хотів убити Єлизавету II. Про це повідомляє Metro.

 

Зазначається, що на території Віндзорського замку юнака в каптурі та масці помітили із зарядженим арбалетом Supersonic X-Bow. Охоронцю він сказав: “Я тут, щоб убити королеву”, яка на той момент перебувала у своїй резиденції.

 

Потім на нього одягли наручники та взяли під варту, а після цього перевели до психіатричної лікарні суворого режиму, де він зараз. Відомо, що замах на її величність Джасвант готував давно. Він намагався приєднатися до поліції Міністерства оборони та Гренадерської гвардії у спробі зблизитися з королівською родиною.

 

Прокурори кажуть, що він хотів помститися за поводження Британії з індіанцями і задумав убити 96-річну королеву Єлизавету.

 

Інцидент стався понад півроку тому, проте суд над юнаком триває. Він перебуває під слідством і поки не визнав своєї провини.

 

Раніше повідомлялося, що Єлизавета та принц Чарльз зустрілися з медпрацівниками та вручили їм Георгіївський хрест Національної служби охорони здоров’я.

 

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button