Світ

У ЦРУ заборонили співробітникам користуватися Telegram на роботі – ЗМІ

У ЦРУ заборонили співробітникам користуватися Telegram на роботі - ЗМІ

Фото: Анадолу

ЦРУ забороняє своїм працівникам використовувати на роботі месенджер Telegram

У ЦРУ тим, хто аналізує Росію, заборонили використовувати свої настільні комп’ютери для доступу до соціальної мережі Telegram, яка популярна серед російських військових блогерів.

Аналітикам Центрального розвідувального управління США заборонили використовувати на робочому місці месенджер Telegram, пише Bloomberg з посиланням на власні джерела.

“У ЦРУ тим, хто аналізує Росію, заборонили використовувати свої настільні комп’ютери для доступу до соціальної мережі Telegram, яка популярна серед російських військових блогерів. Аналітикам також заборонено приносити особисті пристрої на робоче місце, що змушує їх залишати приміщення ЦРУ, коли вони хочуть отримати доступ до застосунку”, – йдеться в публікації.

Повідомляється, що у відкритому доступі є багато інформації, яку можуть використовувати шпигуни.

“Раніше шпигунство було пов’язане з таємницями. Дедалі частіше йдеться про те, що ховається на видноті. Приголомшлива кількість даних, від постів у Facebook і кліпів на YouTube до пінгу місцезнаходження з мобільних телефонів і автомобільних застосунків, перебуває у відкритому Інтернеті, доступному кожному, хто шукає”, – пише Bloomberg.

Раніше повідомлялося, що ЦРУ створило нове відео для вербування росіян. У першу чергу американська спецслужба шукає російських військових офіцерів, розвідників, дипломатів та науковців.

ЦРУ тісно співпрацює зі спецслужбами України – ЗМІ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button