Світ

У світі з’являться подушки у вигляді гаджетів Apple

Шанувальники продукції Apple можуть радіти, адже для них з’явилися подушки у вигляді гаджетів всесвітньо відомої компанії. Перші поставки The Iconic Pillow Collection почнуться в січні 2019 року, пише 1NEWS, посилаючись на портал “Знай.uа“.

Компанія по виробництву подушок презентувала свою лінійку “Iconic” — подушки у вигляді гаджетів, які протягом багатьох років виглядають дивно схожими на деякі з найбільш відомих продуктів Apple.

Зазначимо, що Throwboy надзвичайно обережна, щоб ніколи не згадувати слова “Apple”, “Mac” або “iPhone”, але подібність з технікою яблучної компанії здатний знайти будь-хто, хто коли-небудь працював із продуктом Apple.

Подушки самі по собі виглядають як чудові версії класичних гаджетів, в яких є навіть порти, логотипи, кнопки і вентиляційні отвори.

М’які “гаджети” доступні за 39 доларів, а деякі джерела повідомляють про 27 доларів за штуку. Комплект з 5 подушок обійдеться в 135 доларів США.

Всі подушки виготовляються з дуже м’якого і приємного на дотик матеріалу, габарити складають близько 33 х 33 х 13 см, важать подушки до 500 грамів.

Варто відзначити, в комплект Throwboy під назвою The Iconic Pillow Collection входить п’ять подушок: копія першого комп’ютера Apple II 1977 року, перший Macintosh 1984 року, iMac G3 — перший успішний ПК після повернення Джобса, перший iPod 2001 року з механічною “крутилкою” і перший iPhone 2007-го.

Нагадаємо, Augmented reality Magic Leap випустила “редакційну версію” своєї амбітної, надзвичайно роздутої гарнітури на початку цього місяця. iFixit опублікувала свою думку, демонструючи конкретний погляд на технології, які Magic Leap обговорює в дуже абстрактних термінах.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, Samsung анонсувала Galaxy J2 Core, перший телефон компанії для запуску Android Go.

Також “Знай.uа” писав, Xiaomi, як і очікувалося, представила в Китаї новий ноутбук з лінійки Mi Notebook. Новинка відноситься до категорії універсальних пристроїв, які підійдуть для офісної роботи і нескладних ігор завдяки своїм збалансованим характеристикам, додаючи ноутбуку непогану автономність, при цьому зберігаючи актуальну потужність сучасних девайсів.

Back to top button