Світ

У США вилучили 13 т кокаїну

Берегова охорона США вилучила 13 т кокаїну, який був конфіскований у результаті декількох операцій, проведених у східній частині Тихого океану. Загальна вартість конфіскованих наркотиків – близько 350 млн доларів. Про це йдеться на сайті Берегової охорони, пише 1NEWS, посилаючись на 112.ua.

Як повідомляється, одна з операцій з вилучення наркотиків була 18 липня. На відео, опублікованому прикордонниками, можна побачити, як під час погоні контрабандисти викидали тюки з кокаїном за борт. Викинути вдалося не все – Берегова охорона вилучила тільки з одного цього човна понад тонну кокаїну.

Зазначається, що 13 т наркотиків були конфісковані в результаті шести операцій, проведених з середини червня по середину липня. Весь вилучений кокаїн був доставлений до Сан-Дієго в п’ятницю, де його буде знищено правоохоронними органами.

11 липня до Сан-Дієго доставили ще одну партію конфіскованого кокаїну – 19,5 т, вилучені під час 14 спецоперацій.

Всього в цьому році Берегова охорона здійснила понад 100 таких операцій, вилучивши в міжнародних водах Тихого океану 115 т кокаїну і затримавши понад 400 підозрюваних у контрабанді наркотиків.

Back to top button