Світ

У США розбився ударний вертоліт Apache, є жертви

У США розбився ударний вертоліт Apache, є жертви

Фото: DoD US

Причини аварії AH-64 Apache не розкриваються

Вертоліт AH-64 Apache здійснював “звичайний тренувальний політ” в лісистій місцевості штату Міссісіпі.

У американському штаті Міссісіпі поблизу міста Бунвіль розбився ударний вертоліт Національної гвардії AH-64 Apache. Загинули двоє військових, повідомила Нацгвардія Міссісіпі у Facebook в суботу, 24 лютого.

Вказано, що катастрофа сталася напередодні в лісистій місцевості в окрузі Прентіс, приблизно о 14:00 за місцевим часом (23:00 за Києвом), згідно з повідомленнями Управління державної авіації.

“У доповіді шерифа Ренді Толара підтверджується трагічна загибель двох солдатів сьогодні внаслідок катастрофи”, – йдеться в заяві.

Зазначається, що вертоліт AH-64 Apache здійснював “звичайний тренувальний політ”.

Також повідомляється, що в результаті аварії є двоє постраждалих.

“Зараз наша головна турбота полягає в тому, щоб забезпечити належну допомогу постраждалим, щоб підтримати членів родини, що вижили. Один солдат служив у роті 1-149 авіаційного полку, а другий солдат був у роті D 2-151 підрозділу медичної евакуації Лакота Національної гвардії Міссісіпі”, – додалииц Нацгвардії.

Причини аварії поки не розкриваються. Розслідування триває.

Нагадаємо, у січні в штаті Південна Дакота розбився бомбардувальник B-1 Lancer. Тоді всі четверо членів екіпажу катапультувалися.

Раніше під час тренувального польоту 11 грудня американський винищувач F-16 впав у Жовте море біля Південної Кореї. Пілот літака катапультувався.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button