Світ

У США почали готуватись до президентських дебатів

Місце проведення дебатів зазвичай оголошується завчасно - принаймні за рік

Комісія з проведення дебатів кандидатів на пост президента США в 2020 році почала підбирати для них місце.

Про це повідомляє 1NEWS.

Комісія, до якої входять представники двох основних політичних партій – Республіканської і Демократичної – кожні чотири роки формулює вимоги до умов проведення дебатів, і пошук відповідного місця для них вже почався.

Зокрема, зал для дебатів повинен мати площу не менше 15 тисяч квадратних футів (1393 кв. м), поруч із залом повинна бути велика автостоянка, де можна розмістити до 40 вантажівок з апаратурою для телетрансляції і мінімум 500 автомашин. Прес-центр повинен розташовуватися або в тій же будівлі, що і зал для дебатів, або поруч, під тентом, і мати площу не менше 20 тис. квадратних футів (1853 кв. м). Поблизу повинні розташовуватися готелі, де можна було б забронювати мінімум 3 тис. номерів. Влада того міста, де будуть проходити президентські дебати, зобов’язані гарантувати забезпечення безпеки силами місцевої поліції.

Зазвичай таким умовам відповідають університетські містечка. Місце проведення дебатів зазвичай оголошується завчасно – принаймні за рік. Напередодні президентських виборів 2016 року кандидат республіканців Дональд Трамп і кандидат демократів Хілларі Клінтон провели три раунди дебатів: в Університеті Хофстра в штаті Нью-Йорк, в Університеті Вашингтона в Сент-Луїсі і в Університеті Невади в Лас-Вегасі.

З’їзд Демократичної партії, на якому буде офіційно висунутий кандидат в президенти, відбудеться 13-16 липня 2020 року. На право прийняти у себе з’їзд претендують Майамі-Біч (штат Флорида), Мілуокі (штат Вісконсін) і Х’юстон (штат Техас). Республіканці проведуть свій з’їзд 24-27 серпня 2020 року в місті Шарлотт (штат Північна Кароліна).

59-е вибори президента США відбудуться 3 листопада 2020 року.

Джерело: УНН

Back to top button