Світ

У США обіцяють продовжувати допомагати Україні зброєю – посольство

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: Википедия

США обіцяє продовжувати допомагати Україні у війні проти РФ

Посольство опублікувало в Twitter цитату з відеозвернення президента України Володимира Зеленського про те, що “свобода має бути озброєна краще, ніж тиранія”. У США погоджуються із цим твердженням.


 


Новий пакет військової допомоги від США на 800 млн. доларів – не останній. Про це повідомило посольство США в Україні після оголошення Білого дому та Пентагону про нову зброю для України.

Посольство опублікувало в Twitter цитату з відеозвернення президента України Володимира Зеленського про те, що “свобода має бути озброєна краще за тиранію”, зазначивши, що в США погоджуються з цим твердженням.

“Ми згодні. Обсяг та швидкість надання США оборонної допомоги Україні безпрецедентні. Наша нова допомога на 800 мільйонів доларів США включає гаубиці, сотні одиниць бронетехніки, майже десяток вертольотів та 40 000 артилерійських снарядів. Далі буде ще більше”, – йдеться у заяві.

 


Нагадаємо, 13 квітня після телефонної розмови президентів Джо Байдена та Володимира Зеленського Білий дім оголосив про виділення ще 800 млн. доларів на зброю для України.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button