Світ

У Швеції колишній крокодил Фіделя Кастро вкусив чоловіка

У Стокгольмі літнього чоловіка вкусив за руку крокодил, який раніше належав кубинському лідеру Фіделю Кастро, передає 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

“Чоловіка шпиталізували після того, як його вкусив крокодил, що колись належав кубинському лідеру Фіделю Кастро”, – йдеться у повідомленні.

Чоловік віком близько 70 років прийшов на “вечірку з раками” у  акваріумі музею Скансен. Він поклав руку не на той бік захисного скла і це дозволило крокодилу схопити його.

Як зазначається, чоловіку зупиняли кров серветками до приїзду швидкої допомоги, яка шпиталізувала його. Про стан постраждалого наразі не повідомляється.

У акваріумі мешкають два крокодили, яких Фідель Кастро подарував радянському космонавту Володимиру Шаталову у 1978 році. Коли вони виросли, той передав їх у Московський зоопарк. А в 1981 році крокодилів подарували стокгольмському музею просто неба, бо у нього було більше можливостей за ними доглядати.

Керівник акваріуму Хонас Вальстрьом заявив, що адміністрація огляне вольєр та внесе корективи, аби подібні випадки не повторилися.

 

 

 

Back to top button