Світ

У Румунії впав дрон під час атаки РФ на Одещину

У Румунії впав дрон під час атаки РФ на Одещину

Фото: Скриншот

Уламки дрона, який впав у Румунії

Уламки безпілотника виявили на правому березі річки Чілія, приблизно за 3 км на захід від міста Плауру.

На території Румунії знову впав дрон під час повітряної атаки РФ на портову інфраструктуру України. Про це 12 жовтня повідомили у румунському Міністерстві оборони.

Уламки БПЛА виявили на правому березі річки Чілія, приблизно за 3 км на захід від міста Плауру. Зазначається, що він міг вибухнути.

“Вжито заходів щодо охорони території та повідомлено компетентні структури для збору доказів та проведення слідчих дій відповідно до процедур”, – наголосили у відомстві.

У Міноборони Румунії додали, що рішуче засуджують невиправдані атаки Росії на об’єкти цивільної інфраструктури в українських портах на Дунаї.

Раніше повідомлялося, що румунські війська посилюють безпеку біля кордону з Україною на тлі зростання атак РФ на порти Ізмаїл і Рені та випадки падіння частин російських безпілотників у Румунії.

Нагадаємо, вночі 12 жовтня росіяни в черговий раз направили ударні безпілотники на Одеську область. Внаслідок “нальоту” було пошкоджено приватні домоволодіння та портову інфраструктуру в Ізмаїльському районі.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button