Світ

У Росії звільнився мер Орська, який затопила повінь весною

У Росії звільнився мер Орська, який затопила повінь весною

Фото: РосЗМІ

Тепер Василь Козупиця може поїхати до сина у Саудівську Аравію

Василь Козупиця направить заяву про дострокове складання повноважень до Орської міської Ради депутатів

Мер російського міста Орськ Василь Козупиця написав заяву про звільнення. Губернатор Оренбурзької області РФ Денис Паслер задовольнив його прохання, повідмила прес-служба місцевого уряду у п’ятницю, 5 липня.

“Сьогодні Денис Паслер провів робочу зустріч із головою Орська та задовольнив його прохання про відставку. Василь Козупиця направить заяву про дострокове складання повноважень до Орської міської Ради депутатів, яка буде розглянута на найближчому засіданні 10 липня”, – йдеться у повідомленні.

Про причини такого рішення не повідомляється.

Депутати призначать дату конкурсу щодо відбору кандидатур на посаду голови Орська.

Як відомо, цієї весни Оренбурзька область зіткнулася з найсильнішою за останні десятиліття повінню. Найскладніша ситуація склалася в Орську та в Оренбурзі. Річка Урал прорвала нову греблю і затопила тисячі будинків. А директор АТ Спецбуд Сергій Комаров, котрий брав участь у будівництві греблі, звинуватив у її прориві гризунів.

Також ЗМІ дізналися, що син Василя Козупиці – Микола – купив квартиру у Саудівській Аравії і виїхав тули на проживання разом з родиною. У якості виправдання Козупиця заявив, що життя у Саудівській Аравії – “теж не мед”, бо зараз там спека і “складний клімат”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

13 + eighteen =

Back to top button