Світ

У Росії знайшли мертвими генерала і його дружину

У Росії знайшли мертвими генерала і його дружину

Фото: РосЗМІ

Загиблий російський генерал-лейтенант авіації Володимир Свиридов

У російських ЗМІ повідомляється, що смерть подружжя настала кілька днів тому, що стало причиною загибелі – поки що невідомо.

Учора, 15 листопада, в Росії в Ставропольському краї знайдено мертвими екс-командувача 6-ї армії ВПС і ППО РФ Володимира Свиридова і ного дружину. Про це повідомив російський Telegram-канал Baza

Повідомляється, що смерть подружжя настала кілька днів тому.

За даними Бази, тіла 68-річного Володимира Свиридова і 72-річної дружини Тетяни Свиридової було знайдено вдень 15 листопада у їхньому будинку в селищі Аджієвському. За попередньою інформацією, подружжя загинуло близько тижня тому, – йдеться в повідомленні.

Причина смерті генерала і його дружини невідома.

Співробітники газової служби вже провели виміри, і перевищення допустимої концентрації шкідливих речовин не виявлено. Що стало причиною загибелі Володимира та Тетяни Свиридових, поки що невідомо, – пише Baza.

Зазачається, що генерал-лейтенант авіації Володимир Свиридов командував 6-ю армією ВПС та ППО Росії з 2005 по 2009 рік.

Нагадаємо, сім’ям двох ліквідованих бойовиків із Луганська окупаційна “влада” вручила холодильники. Родичі знищених бойовиків “ЛНР” дякують окупаційній “владі” за будь-які подачки і не виступають проти війни.

Раніше повідомлялося, що вдовам загиблих окупантів роздають шуби але лише потримати. Шуби, які роздали вдовам “героїв Новоросії”, після фотосесії для російських ЗМІ “волонтери” забрали назад. 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button