Світ

У Росії заявили, що диверсанти намагалися знеструмити кілька районів УФи

У Росії заявили, що диверсанти намагалися знеструмити кілька районів УФи

Фото: ДСНС (ілюстративне фото)

В Уфі невідомі підпалили підстанцію

Повідомляється, що 16 жовтня вночі кілька людей подолали двометровий бетонний паркан з колючим дротом, що обгороджує територію 42 гектари, і підпалили обладнання вартістю приблизно 250 тисяч рублів.

Російські ЗМі повідомяють, що диверсанти намагалися знеструмити кілька районів Уфи.

Повідомляється, що невідомі проникли на територію великої підстанції Башкиренерго і підпалили дві шафи обдування силових трансформаторів.

“За нашою інформацією, 16 жовтня вночі кілька людей подолали двометровий бетонний паркан з колючим дротом, що обгороджує територію 42 гектари, і підпалили обладнання вартістю приблизно 250 тисяч рублів. На місце вирушила група негайного реагування, але затримати зловмисників не встигли. Дві шафи обдування силових трансформаторів вигоріли повністю”, – пише російський ТГ-канал Mash.

Зазначається, що поруч з з місцем пожежі знайдено каністру із запальною рідиною, рюкзак, п’ять пар рукавичок, дерев’яну палицю, труборіз для поліетиленових труб, мотузки, шматки колючого дроту, недопалок і чай зі смаком манго.

Нагадаємо, 4 жовтня у Красноярському краї РФ також горів алюмінієвий завод.

15 вересня у російському місті Самарі горів завод із виробництва підшипників. Пожежу намагалися загасити понад 70 рятувальників та 22 одиниці техніки.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button