Світ

У Росії заявили про “перекриття каналу вибухових речовин” з Європи

У Росії заявили про перекриття каналу вибухових речовин з Європи

У РФ заявили про викриття схеми переправки з Європи вибухових речовин

Органами безпеки РФ в межах взаємодії у сфері “боротьби з міжнародним тероризмом”, запрошені відповідні європейські спецслужби.

Співробітники ФСБ РФ заявили про нібито перекриття у Санкт-Петербурзі каналу переправлення вибухівки з Італії та Німеччини в РФ для “вчинення терактів”, повідомили у Центрі громадських зв’язків відомства у понеділок, 22 липня.

За даними ФСБ, “засоби терору переправлялися у кількох поштових відправленнях (посилках) поетапно з Італії та Німеччини і були приховані в порожнинах автомобільних запасних частин”.

Зазначається, що органами безпеки РФ в межах взаємодії у сфері боротьби з міжнародним тероризмом, запрошені відповідні європейські спецслужби.

“До цього часу запити залишилися без відповіді”, – наголосили у повідомленні.

У РФ заявили, що “аналогічна схема переправки з Європи вибухових речовин розкрита у квітні 2023 року” у тимчасово окупованому Криму. Мовляв, курирував діяльність заступник керівника Офісу президента України Машовець Р.В.

Нагадаємо, компанії, пов’язані з російським шпигунським угрупованням Сернія, відновили закупівлі обладнання у німецького виробника інструментів Heller Tools. Компанія продала дрилі та інші інструменти на загальну суму 1,2 мільйона доларів.

Як відомо, 14 пакет санкцій готувався з квітня. Зазначалося, що нові санкції Євросоюзу проти РФ були фактично схвалені, але потім на них було накладено вето з боку Німеччини.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × three =

Back to top button