Світ

У Росії повідомляють про масштабні пробеми з доступом до YouTube

У Росії повідомляють про масштабні пробеми з доступом до YouTube

Фото: Россия 24/7

Росіяни скаржаться на проблеми з доступом до YouTube

Найбільше звернень з цього приводу фіксують від жителів Москви і Підмосков’я, є чимало скарг із Санкт-Петербурга і Ленінградської області,

У Росії в ніч на четвер, 1 серпня, стався тривалий збій у роботі відеохостингу YouTube. Про це пишуть російські пабліки і ЗМІ, а також свідчать дані сервісів Downradar.

Повідомляється, що проблеми з доступом до YouTube почалися близько опівночі за київським часом.

Найбільше звернень з цього приводу фіксують від жителів Москви і Підмосков’я, є чимало скарг із Санкт-Петербурга і Ленінградської області, Краснодарського краю і Новосибірської області, Владивостока, Іркутська, Красноярська, Мурманська, Ростова-на-Дону, Твері, Уфи, Челябінська та інших регіональних центрів РФ.

Повідомляється також, що перед тим росіяни почали частіше користуватися YouTube, незважаючи на уповільнення роботи сервісу і погрози депутатів.

 

Як пише ТГ-канал Россия 24/7, з 22 по 28 липня кількість користувачів,які щонайменше один рад скористалися ютубом, становила 82,5 млн. Це більше, ніж було тижнем раніше (82,1 млн), і на 2,4% більше, ніж за аналогічний тиждень 2023 року (80 ,6 млн.). YouTube залишається найпопулярнішою соцмережею в РФ – хоч раз на місяць туди заходять 78,5% жителів країни.

Раніше повідомлялося, що YouTube заблокував 200 російських каналів.

РФ проти YouTube. Платформу почали сповільнювати

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three + 19 =

Back to top button