Світ

У Росії два північні моря вийшли з берегів

У Росії два північні моря вийшли з берегів

Фото: Кадр із відео

Камчатські села йдуть під воду

Вода підійшла до житлових будинків у північних селищах Камчатського краю. Під загрозою затоплення кілька населених пунктів.

У Росії Берінгове та Охотське моря вийшли з берегів. Селища на Камчатці йдуть під воду через шторм, повідомляють російські пабліки і ЗМІ.

“Вода підійшла до житлових будинків у північних селищах Камчатського краю. Під загрозою затоплення Оссора, Івашка, Карага, Вивінка. Вранці обмежили рух зі 115-го по 129-й кілометр дороги між мисом Левашова та селищем Жовтневий. Всюди сильні опади, штормовий вітер, погана видимість. Місцеві готують човни (про всяк випадок). Перелив піщаних кіс та підтоплення очікуються на північно-східному узбережжі півострова – біля сіл Тимлат, Ільпирське, Апука та Корф”, – пише ТГ-канал Mash.

За інформацією ТГ-каналу SHOT, кілька населених пунктів опинилися у зоні підтоплення через сильні хвилі. Вода зайшла до селищ Оссору, Карагу, Івашку та Жовтневе. Екстрені служби вирушили до села Вивенка, де немає електрики. У МНС повідомляли, що ділянка траси в Усть-Більшерецькому районі Камчатки закрита через шторм. Негода, за прогнозами синоптиків, триватиме до ночі 16 грудня. Інформації щодо постраждалих немає.

Нагадаємо, на початку грудня потужний шторм накрив тимчасово окупований Крим, морською водою змило окопи російських окупантів на узбережжі.

Раніше повідомлялося, що через “шторм століття”, як назвали в Криму негоду, яка вирувала на півострові, на території 10 “муніципалітетів” запроваджено режим надзвичайної ситуації, ще у трьох – режим загрози НС.

Шторм зруйнував захисні споруди росіян біля Керченського мосту

Через негоду в Криму загинули п’ятеро людей

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button