Світ

У РФ заявили про загибель підполковника ФСБ під час обстрілу авто

У РФ заявили про загибель підполковника ФСБ під час обстрілу авто

Фото: fsb.ru (ілюстративне фото)

Під Брянськом розстріляно автомобіль прикордонників РФ. Загинув підполковник ФСБ

Напад на УАЗ Патріот російських прикордонників стався на околиці села Вулиця Брянської області. Невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого зникли.

У Брянській області РФ вдень 9 листопада невідомі розстріляли машину прикордонників. Загинув підполковник ФСБ. Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

Зазначається, що напад на УАЗ Патріот російських прикордонників стався на околиці села Вулиця Брянської області. Близько 4 години дня невідомі відкрили вогонь з автоматичної зброї, після чого зникли.

Внаслідок стрілянини смертельне поранення отримав заступник начальника відділу матеріально-технічного забезпечення підполковник Сергій Шатий.

Раніше в РФ заявляли про атаку українських дронів на Брянську область. Два безпілотних літальних апарати літакового типу нібито було знищено силами ППО Міністерства оборони РФ.

Нагадаємо, в окупованому Луганську 8 листопада знищили воєнного злочинця Михайла Філіпоненка – так званого депутата так званого “вєрховного совєта ЛНР” від російської партії ЛДПР. Він був причетний до організації катівень на окупованих територіях Луганської області, де військовополонені та цивільні заручники зазнавали тортур. Сам Філіпоненко особисто жорстоко катував людей. Раніше він обіймав посаду так званого міністра внутрішніх справ терористичного утворення “ЛНР”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button