Світ

У РФ заявили про спробу підриву авто керівника оборонного підприємства

У РФ заявили про спробу підриву авто керівника оборонного підприємства

Фото: Російські ЗМІ (ілюстративне фото)

ФСБ запобігла підриву автомобіля керівника свердловського підприємства ОПК

Чоловік, який готував злочин, був громадянином Росії 1984 року народження. При затриманні у нього стріляли.

У РФ запобігли підриву автомобіля одного з керівників оборонного підприємства в Свердловській області. Підрив готував нібито агент української військової розвідки. Про це повідомляє ФСБ.

Зазначається, що за начебто за завданням кураторів терорист виготовив саморобний вибуховий пристрій. При затриманні в момент закладки вибухівки в схованку чоловік “надав збройний опір і був нейтралізований вогнем у відповідь”.

За даними ФСБ, чоловік, який готував злочин, був громадянином Росії 1984 року народження. а також був “агентом Головного управління розвідки Міноборони України”.

На місці події було вилучен пістолет Макарова з боєприпасами, радіокерований вибуховий пристрій великої потужності, а також засоби зв’язку. Під час обшуків будинку та в гаражі підозрюваного було вилучено інструкції та компоненти для виготовлення вибухових речовин та вибухових пристроїв.

Нагадаємо, у Росії затримали громадянина однієї з країн СНД, підозрюваного у підготовці здійснення диверсій на території РФ.

Раніше у Росії суд заарештував п’ятьох осіб, яких звинуватили в підпалі гелікоптера в аеропорту Остаф’єво в Новій Москві.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − 2 =

Back to top button