Світ

У РФ заводи відмовляються ремонтувати бойову техніку – ГУР

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Оборонні підприємства в Росії відмовляються ремонтувати свою техніку

Конфлікт між військовим керівництвом Росії та директорами оборонних заводів дедалі більше відкидає можливість відправлення до зони бойових дій до України нової бойової броньованої техніки.

За час російсько-української війни захисники України знешкодили понад 40 відсотків боєздатних танків, бойових машин піхоти та бронетранспортерів окупаційних частин лише з Південного військового округу Росії. Їхнє відновлення слід проводити на спеціальних ремонтних підприємствах. Про це 3 липня повідомляє Головне управління розвідки МО України.

Доставляючи на ремонтні заводи пошкоджену техніку, окупанти повністю розукомплектовують її, а запчастини та агрегати продають або обмінюють на алкоголь. До заводів іноді доїжджають лише обгорілі кістяки БМП і танків.

Натомість директори ремонтних підприємств дали вказівку працівникам не приймати техніку на ремонт. Вони мотивують це відсутністю компонентів та недостатніми сумами коштів, які надходять від військових за вже виконані роботи.

Врятувати ситуацію командування намагалося за допомогою спеціально створених ремонтних бригад, які мають відновлювати техніку поблизу зон бойових дій. Однак корупція та жага наживи серед військового керівництва РФ звели цю спробу нанівець.

Нагадаємо, у Києві відбувається виставка спаленої техніки окупантів, після цього її планують перевезти до міст Європи.



 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button