Світ

У РФ затримали чоловіків, які готували підпал адмінбудівлі під Ростовом

У РФ затримали чоловіків, які готували підпал адмінбудівлі під Ростовом

Фото: Соцмережі (ілюстративне фото)

Силовики затримали двох підозрюваних

Фігуранти нібито готували в регіоні диверсійно-терористичні акти. Обох було затримано в момент підготовки до підпалу адміністративної будівлі.

У Ростовській області (Росія) ФСБ затримала двох росіян, які нібито готували підпал адміністративної будівлі за завданням визнаної в РФ терористичної організації Легіон Свобода Росії (ЛСР). Про це повідомляють рос ЗМІ.

Зазначається, що фігуранти готували в регіоні диверсійно-терористичні акти. Обох було затримано в момент підготовки до підпалу адміністративної будівлі.

У них нібито виявили чотири пляшки запальної суміші, заповнені бланки контрактів на проходження служби у ЗСУ, а також анкети та власноручно виконані заяви з антиросійською позицією для вступу до ЛСР.

Як повідомляється, затримані зізналися у підготовці підпалу військкомату.

Одному з них агент СБУ нібито запропонував приїхати в Ростов-на-Дону, звідки його потім евакуювали б на територію України. Зазначається, що у Ростові-на-Дону співробітник СБУ з позивним Шеф дав завдання підпалити військкомат, забезпечивши засобами та інструкціями з виготовлення запальних сумішей.

Нагадаємо, у Примор’ї (Росія) суд відправив під домашній арешт мешканця Находки, підозрюваного в навмисному підпалі будівлі військового комісаріату.

Також повідомлялося, що у Санкт-Петербурзі (Росія) затримали диверсанта, який 11 вересня підпалив вежу стільникового зв’язку.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button