Світ

У РФ в СІЗО помер учасник війни проти України, який вбив школярку – ЗМІ

У РФ в СІЗО помер учасник війни проти України, який вбив школярку - ЗМІ

Фото: Соцмережі

Ув’язненого могли вбити співкамерники

Чоловіка нібито побили співкамерники, в результаті він потрапив у реанімацію і помер. За інформацією інших співрозмовників, він міг сам накласти на себе руки.

У Росії заарештований за підозрою у вбивстві восьмирічної дівчинки учасник війни проти України, мешканець Ростовської області Руслан Шингірей помер у СІЗО. Про це повідомляють ЗМІ та соцмережі.

За даними джерел, його побили співкамерники, в результаті він потрапив у реанімацію і помер. За інформацією інших співрозмовників, він міг сам накласти на себе руки.

Раніше повідомлялося, що 17 травня в Аксайському районі Ростовської області знайшли вбиту восьмирічну дівчинку. Пізніше за підозрою у її вбивстві затримали водія евакуатора Руслана Шингірея – він зізнався, що запропонував підвезти її, вивіз у безлюдне місце та вбив. За даними ЗМІ, згодом він також зґвалтував вже мертву дитину.

Як відомо, у 2022 році фігурант брав участь у вторгненні в Україну, потім розірвав контракт і повернувся додому.

Нагадаємо, у російському Санкт-Петербурзі учасник війни проти України, раніше судимий за спробу зґвалтування, намагався зґвалтувати 71-річну жінку у лікарні.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button