Світ

У РФ показали “живого” командувача Чорноморським флотом

У РФ показали живого командувача Чорноморським флотом

Фото: Міноборони РФ

Віктор Соколов (на фото під зображенням Сергія Шойгу – ред.) взяв участь у засіданні колегії

Віктора Соколова видно серед представників Міноборони Росії, які беруть участь у колегії, яку проводив міністр Сергій Шойгу.

Міністерство оборони Росії оприлюднило у вівторок, 26 вересня, кадри засідання колегії, у якій начебто брав участь командувач Чорноморського флоту Віктор Соколов. Раніше українські військові заявили про його ліквідацію російського адмірала.

Зокрема, Віктора Соколова видно серед представників Міноборони Росії, які беруть участь у колегії, яку проводив міністр Сергій Шойгу.

Тим часом у Кремлі заявили, що “нічого не знають про смерть Соколова”. Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков у відповідь на питання про загибель командувача Чорноморського флоту сказав: “Від Міноборони не було жодної інформації”.

Як відомо, 22 вересня був завданий ракетний удар по штабу Чорноморського флоту в Севастополі. Напередодні у ССО ЗСУ заявили, що тоді загинули 34 офіцери, серед яких командувач Чорноморського флоту РФ віце-адмірал Віктор Соколов. Ще 105 людей отримали поранення.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button