Світ

У РФ подали в розшук визнаного “іноагентом” ексадвоката Марка Фейгіна


Марк Фейгін свого часу був адвокатом у справах Надії Савченко. Мустафи Джемілєва і Романа Сущенка, а також у резонансній справі панк-групи Pussy Riot.

МВС Росії оголосило у розшук екс-адвоката Марка Фейгіна, визнаного в РФ “іноагентом”. Про це повідомляє російська новинна агенція Інтерфакс.

“Популярність Фейгін отримав як один із адвокатів у резонансній справі панк-групи Pussy Riot. Також він захищав засудженого за організацію масових заворушень на Манежній площі Леоніда Развозжаєва, одного з лідерів екстремістської радикально-націоналістичної спільноти Бойова організація російських націоналістів (БОРН) Іллю Горячова, українську льотчицю і політика Надію Савченка, колишнього голову Меджлісу кримських татар Мустафу Джемілєва, громадянина України Романа Сущенка, засудженого за шпигунство”, – йдеться у публікації Інтерфаксу.

Раніше ФСБ затримала жителя Севастополя, який нібито готував теракт на залізниці в тимчасово окупованому Криму. У ФСБ запевнили, що “теракт планувався з метою порушення військових перевезень”.

Жителя Ялти затримали за “дискредитацію армії РФ”

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button